نصب روشویی سنگی و کابینتی، یک کار تخصصی است که نیاز به تجربه و مهارت حرفه ای دارد. برای نصب کابینت روشویی می توانید با شماره 09101702050 کارشناس نصاب در تماس باشید. اما در صورتی که دست به آچار هستید و فکر می کنید که بتوانید نصب روشویی را انجام دهید با آموزش ما در این مقاله مراحل نصب را طی کنید.

آموزش نصب روشویی کابینتی بدون پایه

تجهیزات لازم برای نصب روشویی عبارتند از:

  • متر
  • پیچ گوشتی شارژی یا دستی
  • مته
  • مته گرد
  • پیچ و رولپلاک
  • تراز دستی
  • مداد یا نشانگر
نصب روشویی کابینتی بدون پایه

اتصال قطعات کشوی کابینت با کمک دریل

امروزه در اکثر منازل از روشویی هایی استفاده می شود که محل کمتری را بگیرد و در عین حال خوش فرم و فضایی برای گذاشتن وسایل سرویس بهداشتی و حمام داشته باشد. این نوع روشویی که در بالا می بینید، از مدل کابینتی است و دارای دو باکس وسیله می باشد. یک از دلایلی که این نوع روشویی مجذوب بالایی دارد، فضای کم تری را اشغال می کند و بدون پایه است. ابتدا برای نصب روشویی مطابق تصویر، با کمک دریل شارژی، متعلقات کشوی کابینت و قطعات فلزی گونیا شکل را به کابینت متصل می کنید.

نصب کابینت روشویی

اندازه گیری و سوراخ کردن محل نصب روشویی کابینتی

سپس کابینت را در محلی که می خواهید نصب کنید، نگه دارید و اندازه آن را با زمین بگیرید. بعد از اندازه گیری فاصله ی کابینت با زمین، با کمک مداد از سوراخ های پشتی کابینت، بر روی دیوار علامت گذاری کنید. محل این علامت ها باید دقیق باشد تا هنگام نصب روشویی و لوله کشی به مشکل نخورید. کابینت را بردارید و محل علامت ها را سوراخ کنید. در این مرحله شما نیاز به دو عدد میخ روکا یا رول پلاک دارید. پس از نصب میخ روکا بر دیوار، سوراخ های کابینت را بر روی میخ ها بگذارید و با پیچ سفت کنید.

نصب روشویی سنگی

پس از نصب کابینت بر روی دیوار، مطابق تصویر زیر، اتصالات سنگ روشویی را نصب کنید.  شیر پیسوار ها را در محل خود نصب کنید. شلنگ پیسوار را بر روی شیر ها ببندید و خروجی فاضلاب را نیز در محل خود متصل کنید. توجه داشته باشید که فاضلاب روشویی را درست نصب کنید زیرا در صورت خرابی لوله فاضلاب، ممکن است لوله های فاضلاب مسدود شود و شما نیاز به لوله بازکنی داشته باشید. 

نصب روشویی کابینتی پایه دار

نصب اتصالات روشویی 09101702050
نصب روشویی سنگی دیواری

خروجی فاضلاب دیوار را مطابق تصویر تنظیم کنید. لوله های سفید را با اره برش دهید و به هم دیگر وصل کنید. از نوار تفلون و واشر مناسب برای آب بندی و جلوگیری از نشتی آب استفاده کنید. توجه داشته باشید که نصب شیر پیسوار و شلنگ ها ی روشویی باید مطابق تصویر استاندارد و اصولی نصب شده باشند.

نصب روشویی سنگی بدون پایه

نصب روشویی سنگی بدون پایه دشوارتر و پیچیده تر از نوع پایه دار است، بنابراین توصیه می کنیم این کار را به نصابان مجرب و ماهر بسپارید. ما در مقاله ای نحوه نصب پمپ آب خانگی در منزل را به شما آموزش می دهیم.

  1. همانطور که قبلا گفتیم یکی از مهم ترین نکاتی که قبل از خرید و نصب سینک سنگی باید به آن توجه کنید تعیین ارتفاع آن است. سینک سنگی دیواری باید حدود 80-85 سانتی متر از زمین فاصله داشته باشد.
  2. برای تعیین بهترین مکان برای نصب سینک سنگی بدون پایه روی دیوار، ابتدا باید سینک را از لبه بالایی سینک تا مرکز بین دو سوراخ ثابت ثابت کنید و سپس فاصله بین دو سوراخ را اندازه بگیرید. این دو سوراخ
  3. ارتفاع روشویی که قبل از برداشتن در دو مرحله با مداد روی دیوار مشخص شده و سپس ارتفاعات ثابت را نیز بگیرید. در مرحله بعد باید تمام دیوار کشیده شود تا بهترین مکان برای مرکز روشویی پیدا شود. این موقعیت را علامت گذاری کنید.
  4. محل های مشخص شده روی دیوار را سوراخ کنید.
  5. با کمک پیچ و رول بشقاب در جعبه روشویی سینک ظرفشویی را در مکان های مورد نظر ثابت کنید. قبل از تعمیر روکش، ابتدا از تراز بودن آن اطمینان حاصل کنید.
نصب لوله روشویی
نصب شیرآلات روشویی

اتصال شیر اهرمی و شلنگ ها به روشویی

بعد از نصب اتصالات، نوبت نصب شیر اهرمی بر روی سنگ روشویی است. شیر اهرمی را با استفاده از آچار فرانسه بر روی سنگ ببندید. شلنگ ها را به انتهای شیر متصل کنید و سر دیگر آن ها را به شیر پیسوار ها ببندید. سپس انتهای سنگ را با چسب آکواریوم آغشته کنید و روشویی را در محل مناسب بر روی کابینت قرار دهید.

نصب شیر روشویی
نصب آب چکان روشویی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *